МАРКІЗА ДЛЯ ТЕРАСИ В КОТЕДЖІ

Об’єкт – приватний будинок в с.Гореничи (Київська обл). Необхідно встановити маркізу на літній терасі. Власник коттеджа звернувся до “Лінії Комфорту” та замовив проектування і встановлення маркізи над літньою терасою великої площі. Особливістю замовлення була вимога, щоб тераса накривалась від сонця однією конструкцією, управління якою має бути максимально легким і зручним, а ще – щоб маркіза не потребувала додаткових витрат і зусиль для збереження у зимовий період.

Фахівці “Лінії Комфорту” запропонували індивідуальний проект: посилену ліктьову касетну маркізу з автоматичним управлінням з пульта д/у. Маркіза виконана в темній кольоровій гамі, щільна акрилова тканина добре захищає від сонця, створюючи на терасі комфортну затемнену зону для відпочинку. Завдяки посиленому профілю конструкція має велику площу та є надійною. Касетний механізм маркізи дозволяє на зимовий період  прибирати полотно у короб та не проводити демонтаж конструкції для сезонного консервування.

Тераса ефективно захищена від сонця і дарує радість відпочинку власникам і гостям котеджу, а фахівці “Лінії Комфорту” пишаються ще одним бездоганно виконаним об’єктом.

X